Excel Totaal

Logo Excel

Na afloop van de training Excel kunt u effectief en efficiënt werken met het populairste spreadsheetprogramma. Voor zowel de zakelijke als de privé gebruiker is Excel inmiddels een onmisbare klassieker geworden.

U kunt met Excel een eenvoudige optelling maken maar ook ingewikkelde wiskundige en statistische berekeningen uitvoeren. Excel kent bovendien uitgebreide opmaakmogelijkheden. Excel leent zich ook prima voor het werken met databases en het exporteren en importeren van gegevens naar en uit andere programma’s (bijvoorbeeld: Word, Access, etc.)

Het maken van kostencalculaties, budgetten, verkoopprognoses, het opzetten van een werkblad (met formules en functies), het maken van grafieken en het koppelen van bestanden en werkbladen zijn slechts enkele van de onderwerpen die tijdens de cursus uitgebreid behandeld en geoefend worden. Ook de meer geavanceerde bewerkingen zoals filteren, subtotalen, gegevens- en draaitabellen komen aan bod.

Meer informatie

Duur en tijdstip

De training bestaat uit 5 lessen van 2,5 uur per les
De training wordt gegeven op dinsdag- of woensdagavond van 19:00 tot 21:30 uur
De eerstvolgende geplande startdatum is woensdag 22 mei ’24

Prijs

€ 475 (inclusief studieboek en vrijgesteld van btw)

Studiebelasting en studieniveau

Na afloop van de les krijgt u huiswerk. Hou rekening met ca. 2 uur huiswerkbelasting.
Het studieniveau van de training is op MBO niveau.

Voorkennis

U dient bekend te zijn met de basisbeginselen van een computersysteem, zoals redelijke muis en toetsenbordvaardigheid, basiskennis van bestandsbeheer. Het is noodzakelijk dat u een computer met de betreffende software tot uw beschikking heeft waarop u kunt oefenen. U kunt eventueel bij ons een laptop huren.

Opmerkingen

De lesstof wordt stap voor stap behandeld. Wij laten u niet aan uw lot over, ook ná de cursus niet! Als u in de praktijk problemen tegenkomt dan helpen wij u graag kosteloos weer op weg. Onze helpdesk staat altijd voor u klaar!

Inschrijven Excel Totaal