full screen background image
Meer dan 65 jaar ervaring in opleiden

Over Dompvloet Opleidingen

Jan Willem Stad

Jan Willem Stad willem@dompvloet.nl

Jan Willem Stad is afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Universiteit van Amsterdam.  Overdag houdt Jan Willem zich voornamelijk bezig met het cursus-management en de communicatie van Dompvloet Opleidingen met de cursisten en het bedrijfsleven. Jan Willem is hierbij verantwoordelijk voor zowel de interne als externe communicatie van Dompvloet Opleidingen. Hiernaast doceert hij o.a. Excel en andere Officeonderdelen.

Ard Sandig

Ard Sandig ard@dompvloet.nl

Ard Sandig is al vele jaren verbonden aan Dompvloet voor de administratieve opleidingen. Hij heeft de studie Economie met succes afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.
Overdag is Ard sectiehoofd Economie van het Stedelijk Dalton College in Alkmaar. Op deze school is hij ook docent Management en Organisatie en docent Economie  voor de hoogste klassen van het VWO en het HAVO.
’s Avonds doceert Ard bij Dompvloet Opleidingen Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) en Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Daarnaast is hij werkzaam bij het NTI als docent AOV, MKB en PDB en is hij examinator van het Staatsexamen voor de administratieve vakken.

Theo in 't Veld

Theo is sinds 1983 werkzaam in het voortgezet onderwijs als docent handelswetenschappen en economie. Na de HEAO in Rotterdam volgde hij via avondstudie met succes onder meer de opleidingen MO Boekhouden en MO Handelswetenschappen. Theo heeft veel ervaring met het afnemen van mondelinge examens en het opstellen en redigeren van examenopgaven.

Theo doceert bij Dompvloet de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden.

Jennifer Sandig

Ivonne Schouten ivonne@dompvloet.nl

Sinds enkele jaren verzorgt Ivonne typecursussen voor Dompvloet. Met veel plezier en enthousiasme leert ze kinderen uit de hoogste groepen van de basisschool blind en met 10 vingers typen. Ivonne is sinds 2004 werkzaam in het basisonderwijs als coördinator van de TSO op basisschool De Brug in Akersloot. Na de secretariële opleiding op de MEAO in Alkmaar was zij ruim 25 jaar werkzaam bij de Rabobank,  waar zij diverse studies op bancair en communicatief niveau heeft gevolgd. In 2012 besloot Ivonne dat het tijd werd voor een ommezwaai. Thans werkt zij bij Libelle Service in de facilitaire dienstverlening, doet vrijwilligerswerk en bekleedt als secretaris diverse bestuursfuncties.

Jennifer Sandig

Jennifer Sandig jennifer@dompvloet.nl

Bedrijfscorrespondentie Nederlands wordt sinds enkele jaren verzorgd door Jennifer Sandig. Zij is afgestudeerd op  Nederlandse Taal en Cultuur (richting Letterkunde en Taalkunde).

Jennifer is docente Nederlands op het Stedelijk Dalton College in Alkmaar en geeft daar les aan leerlingen onderbouw/bovenbouw (havo/vwo).