Incompany trainingen

Wanneer er meer medewerkers een training willen of moeten volgen kan een maatwerktraining efficiënt en effectief zijn. Doordat uitsluitend die onderwerpen behandeld worden die voor de deelnemers en uw situatie relevant zijn bent u verzekerd van een efficiënte en effectieve opleiding. De training kan bij u op locatie, online of op onze cursuslocatie in Alkmaar georganiseerd worden.

Samen met onze adviseur en/of trainer maakt u een op maat gesneden plan voor uw bedrijf of instelling, voor een afdeling of voor één of enkele medewerker(s). Daarbij kunnen we gebruik maken van onze online intake of tests voor het bepalen van het huidige kennisniveau en de wensen. De inhoud, het niveau, de duur, tijd en locatie is aan te passen aan jouw wensen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van korte trainingen in de programma’s Windows en Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint en Access) voor bedrijven en instellingen.

Bij maatwerktrajecten kunnen wij de administratie voor onze rekening nemen. Wij regelen dan dat de deelnemers worden ingedeeld, uitgenodigd, een bevestiging en evaluatieformulier krijgen. Uiteraard kunnen de cursisten bij ons terecht voor meer informatie en krijgt u van ons wekelijks een rapport met de stand van zaken.

Meer informatie

Duur
Op basis van een goed gesprek, onze online tests en intakes bieden wij maatwerk aan om uw medewerkers te trainen in bijvoorbeeld Excel of Word.

Start
Op (zeer) korte termijn mogelijk.

Locatie
De training kan zowel bij u op locatie als bij ons op kantoor plaatsvinden.

Contact

Bel of mail ons voor meer informatie of vul onderstaand formulier in.