full screen background image
Meer dan 65 jaar ervaring in opleiden

Excel

Na afloop van de cursus Excel kunt u effectief en efficiënt werken met het populairste spreadsheetprogramma. Voor zowel de zakelijke als de privé gebruiker is Excel inmiddels een onmisbare klassieker geworden.

Nu 10% korting (korting geldig van 1 tot 23 september 2020)

In september starten we met de cursus Excel. Onze leslocatie is dusdanig ruim opgezet dat een klassikale 1,5 meter opstelling op onze locatie in Alkmaar mogelijk is. Eventueel kan de cursus ook live gestreamd worden.
Vermeld kortingscode CO10 in het Opmerkingenvak van het inschrijfformulier om de tijdelijke kortingsprijs te activeren.

Excel logo

U kunt met Excel een eenvoudige optelling maken maar ook ingewikkelde wiskundige en statistische berekeningen uitvoeren. Excel kent bovendien uitgebreide opmaakmogelijkheden. Excel leent zich ook prima voor het werken met databases en het exporteren en importeren van gegevens naar en uit andere programma’s (bijvoorbeeld: Word, Access, etc.)
 
Het maken van kostencalculaties, budgetten, verkoopprognoses, het opzetten van een werkblad (met formules en functies), het maken van grafieken en het koppelen van bestanden en werkbladen zijn slechts enkele van de onderwerpen die tijdens de cursus uitgebreid behandeld en geoefend worden. Ook de meer geavanceerde bewerkingen zoals filteren, subtotalen, gegevens- en draaitabellen komen aan bod.

 

Dag en tijd

Cursusduur De cursus bestaat uit 7 lessen van 2,5 uur per les
Tijdstip De cursus wordt gegeven op woensdagavond van 19:00 tot 21:30 uur

Prijzen

Cursusgeld € 395
Cursusmateriaal € 30

Voorkennis

U dient bekend te zijn met de basisbeginselen van een computersysteem, zoals redelijke muis en toetsenbordvaardigheid, basiskennis van bestandsbeheer.

Het is noodzakelijk dat u een computer met de betreffende software tot uw beschikking heeft waarop u kunt oefenen. U kunt eventueel tijdens kantooruren gebruik maken van de computers op ons instituut of een computer huren.

Opmerkingen

De lesstof wordt groepsgewijs en stap voor stap behandeld. Wij laten u niet aan uw lot over. Ook ná de cursus niet! Als u in de praktijk problemen tegenkomt dan helpt ons instituut u graag kosteloos weer op weg. Onze helpdesk staat altijd voor u klaar!

Klik hier om in te schrijven of bel 0649942618

Startdatum

september '21

Inschrijven

 

Of informeer
naar een
maatcursus