full screen background image
Meer dan 65 jaar ervaring in opleiden

Dompvloet voor bedrijven en instellingen

Naast cursussen en opleidingen uit ons reguliere aanbod heeft Dompvloet Opleidingen inmiddels een jarenlange ervaring in het verzorgen van:

  • Maatwerk trajecten: een training die volledig op maat is gemaakt voor uw bedrijf of instelling. Het programma wordt in overleg met u opgesteld.
  • Individuele begeleiding.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van korte trainingen in de programma’s Windows en Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint en Access) voor bedrijven en instellingen. Samen met onze opleidingsadviseur maakt u een op maat gesneden opleidingsplan voor uw bedrijf of instelling, voor een afdeling of voor één of enkele medewerker(s). Daarbij kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van intakeformulieren voor het bepalen van het huidige niveau van de werknemer(s).

Doordat uitsluitend die onderwerpen behandeld worden die voor uw situatie relevant zijn bent u verzekerd van een efficiënte en effectieve opleiding. De tijdstippen waarop de opleiding plaatsvindt worden in overleg vastgesteld. De opleiding kan bij u op locatie gegeven worden of bij ons op het instituut.

Cursusadministratie

Bij grote maatwerktrajecten kunt u de cursusadministratie geheel aan ons uitbesteden. Wij regelen dan dat de cursisten worden ingedeeld, uitgenodigd, een bevestiging en evaluatieformulier krijgen. Uiteraard kunnen de cursisten bij ons terecht voor meer informatie en krijgt u van ons wekelijks een rapport met de stand van zaken.

Sjablonen

Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van sjablonen voor het efficiënt creëren van documenten en het doorvoeren van een consequente huisstijl. Dompvloet Opleidingen biedt de mogelijkheid dergelijke sjablonen voor u te ontwikkelen.